De Huizenmarkt in Aalsum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aalsum

Woningmarkt Aalsum

Aalsum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 360.446 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 360.446
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Aalsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aalsum is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aalsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aalsum.

Woningen recent verkocht in Aalsum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aalsum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Aalsum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aalsum. Een woonboerderij in Aalsum komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aalsum

In Aalsum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aalsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aalsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aalsum
Binnenring: Nederland

Aalsum waar ligt dat?

Woningen te koop Aalsum

Wil je een huis kopen in Aalsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aalsum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Aalsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aalsum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aalsum. Zoek je huurwoning in Aalsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aalsum

Starterswoningen in Aalsum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aalsum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aalsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aalsum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aalsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aalsum is 3.414 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.275 euro).

Leeftijden Aalsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aalsum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Aalsum

Aalsum bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.