De Huizenmarkt in Engwierum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Engwierum

Woningmarkt Engwierum

Engwierum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Engwierum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 382.772 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 382.772
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Engwierum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Engwierum is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Engwierum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Engwierum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Engwierum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Engwierum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Engwierum. Een eengezinswoning in Engwierum komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Engwierum

In Engwierum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Engwierum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Engwierum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Engwierum
Binnenring: Nederland

Engwierum waar ligt dat?

Woningen te koop Engwierum

Wil je een huis kopen in Engwierum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Engwierum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Engwierum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Engwierum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Engwierum. Zoek je huurwoning in Engwierum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Engwierum

Starterswoningen in Engwierum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Engwierum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Engwierum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Engwierum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Engwierum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Engwierum is 2.796 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.830 euro).

Leeftijden Engwierum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Engwierum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Engwierum

Engwierum bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.