logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Engwierum

Begrijp de huizenprijzen in Engwierum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Engwierum

Engwierum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Engwierum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 398.841 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 398.841
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Engwierum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Engwierum is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Engwierum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Engwierum

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Engwierum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Engwierum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Engwierum. Een eengezinswoning in Engwierum komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Engwierum

In Engwierum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Engwierum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Engwierum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Engwierum

Starterswoningen in Engwierum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Engwierum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Engwierum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Engwierum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Engwierum

Wil je een huis kopen in Engwierum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Engwierum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Engwierum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Engwierum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Engwierum.

Bekijk alle koopwoningen in Engwierum. Zoek je huurwoning in Engwierum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Engwierum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Engwierum is 2.893 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.895 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Engwierum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Engwierum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Engwierum

Engwierum bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.