De Huizenmarkt in Lioessens (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lioessens

Woningmarkt Lioessens

Lioessens is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lioessens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 290.443 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 290.443
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Lioessens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lioessens is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lioessens moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lioessens.

Woningen recent verkocht in Lioessens

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lioessens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lioessens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lioessens. Een eengezinswoning in Lioessens komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lioessens

In Lioessens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lioessens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lioessens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lioessens
Binnenring: Nederland

Lioessens waar ligt dat?

Woningen te koop Lioessens

Wil je een huis kopen in Lioessens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lioessens . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lioessens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lioessens.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lioessens. Zoek je huurwoning in Lioessens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lioessens

Starterswoningen in Lioessens zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lioessens zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lioessens zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lioessens? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lioessens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lioessens is 3.482 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.843 euro).

Leeftijden Lioessens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lioessens vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lioessens

Lioessens bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.