logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lioessens

Begrijp de huizenprijzen in Lioessens met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lioessens

Lioessens is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lioessens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 306.232 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 306.232
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Lioessens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lioessens is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lioessens moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lioessens.

Woningen recent verkocht in Lioessens

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lioessens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lioessens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lioessens. Een eengezinswoning in Lioessens komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lioessens

In Lioessens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lioessens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lioessens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lioessens

Starterswoningen in Lioessens zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lioessens zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lioessens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lioessens? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lioessens

Wil je een huis kopen in Lioessens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lioessens . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Lioessens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lioessens.

Bekijk alle koopwoningen in Lioessens. Zoek je huurwoning in Lioessens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lioessens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lioessens is 3.673 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.482 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lioessens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lioessens vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lioessens

Lioessens bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.