logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kollumerzwaag

Begrijp de huizenprijzen in Kollumerzwaag met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kollumerzwaag

Kollumerzwaag is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kollumerzwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 464.433 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 464.433
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Kollumerzwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kollumerzwaag is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kollumerzwaag kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kollumerzwaag

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kollumerzwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kollumerzwaag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kollumerzwaag. Een eengezinswoning in Kollumerzwaag komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kollumerzwaag

In Kollumerzwaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kollumerzwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kollumerzwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kollumerzwaag

Starterswoningen in Kollumerzwaag zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kollumerzwaag zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kollumerzwaag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kollumerzwaag? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kollumerzwaag

Wil je een huis kopen in Kollumerzwaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kollumerzwaag . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kollumerzwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kollumerzwaag.

Bekijk alle koopwoningen in Kollumerzwaag. Zoek je huurwoning in Kollumerzwaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kollumerzwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kollumerzwaag is 3.080 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.909 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kollumerzwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kollumerzwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kollumerzwaag

Kollumerzwaag bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.