logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuidwest in Veenklooster

Begrijp de huizenprijzen in Zuidwest Noardeast-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuidwest Noardeast-Fryslân

Zuidwest is een wijk in de plaats Veenklooster binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 3.700 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 313.056 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 313.056
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Zuidwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidwest is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidwest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuidwest.

Woningen recent verkocht in Zuidwest

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidwest.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zuidwest. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Zuidwest

In Zuidwest wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zuidwest Noardeast-Fryslân

Starterswoningen in Zuidwest Noardeast-Fryslân zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidwest Noardeast-Fryslân zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidwest Noardeast-Fryslân zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuidwest Noardeast-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuidwest Noardeast-Fryslân

Wil je een huis kopen in Zuidwest Noardeast-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidwest Noardeast-Fryslân . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidwest.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zuidwest Noardeast-Fryslân.

Bekijk alle koopwoningen in Zuidwest Noardeast-Fryslân. Zoek je huurwoning in Zuidwest Noardeast-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuidwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidwest is 2.097 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.991 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuidwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuidwest

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuidwest? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuidwest

Kollumerzwaag Zwagerbosch Veenklooster Verspreide huizen Kollumerzwaag