Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ee

Begrijp de huizenprijzen in Ee met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ee

Ee is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 285.574 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 285.574
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Ee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ee is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ee moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ee.

Woningen recent verkocht in Ee

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ee. Een eengezinswoning in Ee komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ee

In Ee wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ee

Starterswoningen in Ee zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ee zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ee? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ee

Wil je een huis kopen in Ee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ee . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ee.

Bekijk alle koopwoningen in Ee. Zoek je huurwoning in Ee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ee is 2.300 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.142 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ee vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ee

Ee bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.