Ee in de gemeente Noardeast-Fryslân

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ee

Een eerste blik op Ee

Ee is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Ee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 215.641 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 215.641
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Ee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ee is 79 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ee kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ee

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ee. Een eengezinswoning in Ee komt het meest (94%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ee

In Ee wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ee
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ee

Wil je een huis kopen in Ee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ee . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ee.

Zoek je huurwoning in Ee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ee.

Huizenprijzen in Ee

Starterswoningen in Ee zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Ee zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ee zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ee? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ee is 1.448 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.419 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Ee is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Ee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ee vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ee

Ee bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen