Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hallum

Begrijp de huizenprijzen in Hallum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hallum

Hallum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hallum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 322.206 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 322.206
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hallum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hallum is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hallum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hallum

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hallum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hallum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hallum. Een eengezinswoning in Hallum komt het meest (95%) voor. Daarna komt een herenhuis met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hallum

In Hallum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hallum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hallum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hallum

Starterswoningen in Hallum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hallum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hallum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hallum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hallum

Wil je een huis kopen in Hallum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hallum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hallum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hallum.

Bekijk alle koopwoningen in Hallum. Zoek je huurwoning in Hallum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hallum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hallum is 2.960 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.312 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hallum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hallum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hallum

Hallum bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.