De Huizenmarkt in Wetsens (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wetsens

Woningmarkt Wetsens

Wetsens is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wetsens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 420.242 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 420.242
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Wetsens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wetsens is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wetsens moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wetsens.

Woningen recent verkocht in Wetsens

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wetsens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wetsens.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Wetsens. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wetsens. Een woonboerderij in Wetsens komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wetsens

In Wetsens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wetsens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wetsens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wetsens
Binnenring: Nederland

Wetsens waar ligt dat?

Woningen te koop Wetsens

Wil je een huis kopen in Wetsens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wetsens . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Wetsens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wetsens.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wetsens. Zoek je huurwoning in Wetsens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wetsens

Starterswoningen in Wetsens zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wetsens zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wetsens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wetsens? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wetsens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wetsens is 1.322 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.172 euro).

Leeftijden Wetsens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wetsens vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wetsens

Wetsens bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.