Huizenmarkt Kollum in Kollum (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kollum

Woningmarkt Kollum

Kollum is een wijk in de plaats Kollum binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 5.575 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kollum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 278.298 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 278.298
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Kollum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kollum is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kollum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kollum.

Woningen recent verkocht in Kollum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kollum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kollum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kollum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kollum

In Kollum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kollum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kollum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kollum
Binnenring: Nederland

Kollum waar ligt dat?

Woningen te koop Kollum

Wil je een huis kopen in Kollum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kollum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kollum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kollum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kollum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kollum. Zoek je huurwoning in Kollum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kollum

Starterswoningen in Kollum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kollum zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kollum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kollum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kollum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kollum is 2.692 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.011 euro).

Leeftijden Kollum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kollum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kollum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kollum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kollum

Kollum Verspreide huizen Kollum