logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Wierum

Begrijp de huizenprijzen in Wierum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wierum

Wierum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wierum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 264.831 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 264.831
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Wierum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wierum is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wierum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wierum.

Woningen recent verkocht in Wierum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wierum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wierum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wierum. Een eengezinswoning in Wierum komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wierum

In Wierum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wierum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wierum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Wierum

Starterswoningen in Wierum zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Wierum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wierum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wierum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wierum

Wil je een huis kopen in Wierum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wierum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wierum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wierum.

Bekijk alle koopwoningen in Wierum. Zoek je huurwoning in Wierum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wierum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wierum is 3.211 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.436 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wierum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wierum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Wierum

Wierum bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.