Alle woningmarktinfo Jislum in gemeente Noardeast-Fryslân

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Jislum

Een eerste blik op Jislum

Jislum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jislum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 279.909 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 279.909
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Jislum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jislum is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jislum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jislum.

Woningen recent verkocht in Jislum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jislum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jislum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Jislum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jislum. Een eengezinswoning in Jislum komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jislum

In Jislum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Jislum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Jislum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Jislum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Jislum

Wil je een huis kopen in Jislum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jislum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jislum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jislum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jislum.

Zoek je huurwoning in Jislum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Jislum.

Huizenprijzen in Jislum

Starterswoningen in Jislum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Jislum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jislum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Jislum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Jislum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jislum is 1.591 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Jislum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jislum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Jislum

Jislum bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen