Huizenprijzen en de huizenmarkt in Jislum

Begrijp de huizenprijzen in Jislum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Jislum

Jislum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jislum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 284.952 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 284.952
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Jislum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jislum is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jislum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jislum.

Woningen recent verkocht in Jislum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jislum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jislum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Jislum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jislum. Een eengezinswoning in Jislum komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jislum

In Jislum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jislum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jislum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Jislum

Starterswoningen in Jislum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Jislum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jislum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Jislum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Jislum

Wil je een huis kopen in Jislum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jislum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Jislum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jislum.

Bekijk alle koopwoningen in Jislum. Zoek je huurwoning in Jislum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Jislum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jislum is 1.647 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (1.638 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Jislum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jislum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Jislum

Jislum bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.