logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Blije

Begrijp de huizenprijzen in Blije met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Blije

Blije is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blije. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 272.802 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 272.802
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Blije

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blije is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blije kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Blije

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blije. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blije.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blije. Een eengezinswoning in Blije komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blije

In Blije wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blije

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blije (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Blije

Starterswoningen in Blije zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blije zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blije zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Blije? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Blije

Wil je een huis kopen in Blije? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blije . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Blije alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blije.

Bekijk alle koopwoningen in Blije. Zoek je huurwoning in Blije? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Blije

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blije is 2.143 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.575 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Blije

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blije vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Blije

Blije bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.