De Huizenmarkt in Blije (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Blije

Woningmarkt Blije

Blije is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blije. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 244.458 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 244.458
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Blije

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blije is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blije kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Blije

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blije. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blije.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blije. Een eengezinswoning in Blije komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blije

In Blije wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blije

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blije (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blije
Binnenring: Nederland

Blije waar ligt dat?

Woningen te koop Blije

Wil je een huis kopen in Blije? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blije . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blije alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blije.

Bekijk hier alle koopwoningen in Blije. Zoek je huurwoning in Blije? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Blije

Starterswoningen in Blije zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blije zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blije zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blije? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blije

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blije is 2.542 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.049 euro).

Leeftijden Blije

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blije vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Blije

Blije bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.