logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Jouswier

Begrijp de huizenprijzen in Jouswier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Jouswier

Jouswier is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jouswier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 341.614 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 341.614
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Jouswier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jouswier is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Jouswier

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jouswier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jouswier.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Jouswier. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jouswier. Een eengezinswoning in Jouswier komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Jouswier

In Jouswier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jouswier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jouswier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Jouswier

Starterswoningen in Jouswier zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Jouswier zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jouswier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Jouswier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Jouswier

Wil je een huis kopen in Jouswier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jouswier . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jouswier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jouswier.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jouswier.

Bekijk alle koopwoningen in Jouswier. Zoek je huurwoning in Jouswier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Jouswier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jouswier is 2.302 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.040 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Jouswier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jouswier vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Jouswier

Jouswier bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.