De Huizenmarkt in Jouswier (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Jouswier

Woningmarkt Jouswier

Jouswier is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jouswier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 341.614 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 341.614
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Jouswier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jouswier is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Jouswier

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jouswier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jouswier.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Jouswier. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jouswier. Een eengezinswoning in Jouswier komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Jouswier

In Jouswier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jouswier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jouswier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Jouswier
Binnenring: Nederland

Jouswier waar ligt dat?

Woningen te koop Jouswier

Wil je een huis kopen in Jouswier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jouswier . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jouswier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jouswier.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jouswier.

Bekijk hier alle koopwoningen in Jouswier. Zoek je huurwoning in Jouswier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Jouswier

Starterswoningen in Jouswier zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Jouswier zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jouswier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Jouswier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Jouswier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jouswier is 2.302 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.040 euro).

Leeftijden Jouswier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jouswier vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Jouswier

Jouswier bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.