Huizenmarkt Anjum - Noordoost in Anjum (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Anjum - Noordoost

Woningmarkt Anjum - Noordoost

Anjum - Noordoost is een wijk in de plaats Anjum binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.730 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anjum - Noordoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 373.153 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 373.153
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Anjum - Noordoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Anjum - Noordoost is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Anjum - Noordoost kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Anjum - Noordoost

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anjum - Noordoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Anjum - Noordoost.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Anjum - Noordoost. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Anjum - Noordoost

In Anjum - Noordoost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Anjum - Noordoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Anjum - Noordoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Anjum - Noordoost
Binnenring: Nederland

Anjum - Noordoost waar ligt dat?

Woningen te koop Anjum - Noordoost

Wil je een huis kopen in Anjum - Noordoost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Anjum - Noordoost . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Anjum - Noordoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Anjum - Noordoost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Anjum - Noordoost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Anjum - Noordoost. Zoek je huurwoning in Anjum - Noordoost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Anjum - Noordoost

Starterswoningen in Anjum - Noordoost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Anjum - Noordoost zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Anjum - Noordoost zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Anjum - Noordoost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Anjum - Noordoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Anjum - Noordoost is 2.404 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.454 euro).

Leeftijden Anjum - Noordoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Anjum - Noordoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Anjum - Noordoost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Anjum - Noordoost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Anjum - Noordoost

Anjum Lioessens Morra Oostmahorn Verspreide huizen Anjum Verspreide huizen Lioessens Verspreide huizen Morra