Huizenmarkt Oosternijkerk - Noordwest in Paesens (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosternijkerk - Noordwest

Woningmarkt Oosternijkerk - Noordwest

Oosternijkerk - Noordwest is een wijk in de plaats Paesens binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.165 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosternijkerk - Noordwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 288.340 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 288.340
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Oosternijkerk - Noordwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosternijkerk - Noordwest is 87 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosternijkerk - Noordwest kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosternijkerk - Noordwest

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosternijkerk - Noordwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosternijkerk - Noordwest.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oosternijkerk - Noordwest. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Oosternijkerk - Noordwest

In Oosternijkerk - Noordwest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosternijkerk - Noordwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosternijkerk - Noordwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosternijkerk - Noordwest
Binnenring: Nederland

Oosternijkerk - Noordwest waar ligt dat?

Woningen te koop Oosternijkerk - Noordwest

Wil je een huis kopen in Oosternijkerk - Noordwest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosternijkerk - Noordwest . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosternijkerk - Noordwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosternijkerk - Noordwest.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oosternijkerk - Noordwest.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosternijkerk - Noordwest. Zoek je huurwoning in Oosternijkerk - Noordwest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosternijkerk - Noordwest

Starterswoningen in Oosternijkerk - Noordwest zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosternijkerk - Noordwest zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosternijkerk - Noordwest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosternijkerk - Noordwest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosternijkerk - Noordwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosternijkerk - Noordwest is 2.462 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.566 euro).

Leeftijden Oosternijkerk - Noordwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosternijkerk - Noordwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oosternijkerk - Noordwest

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oosternijkerk - Noordwest? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oosternijkerk - Noordwest

Oosternijkerk Paesens Verspreide huizen Oosternijkerk Verspreide huizen Paesens