logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hantum

Begrijp de huizenprijzen in Hantum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hantum

Hantum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hantum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 208.986 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 208.986
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hantum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hantum is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hantum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hantum

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hantum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hantum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hantum. Een eengezinswoning in Hantum komt het meest (92%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hantum

In Hantum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hantum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hantum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hantum

Starterswoningen in Hantum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hantum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hantum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hantum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hantum

Wil je een huis kopen in Hantum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hantum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hantum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hantum.

Bekijk alle koopwoningen in Hantum. Zoek je huurwoning in Hantum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hantum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hantum is 2.507 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.576 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hantum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hantum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hantum

Hantum bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.