De Huizenmarkt in Wânswert (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wânswert

Woningmarkt Wânswert

Wânswert is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wânswert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 204.641 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 204.641
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Wânswert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wânswert is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wânswert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wânswert

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wânswert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wânswert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wânswert. Een eengezinswoning in Wânswert komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wânswert

In Wânswert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wânswert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wânswert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wânswert
Binnenring: Nederland

Wânswert waar ligt dat?

Woningen te koop Wânswert

Wil je een huis kopen in Wânswert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wânswert . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Wânswert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wânswert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wânswert. Zoek je huurwoning in Wânswert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wânswert

Starterswoningen in Wânswert zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wânswert zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wânswert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wânswert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wânswert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wânswert is 2.407 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.789 euro).

Leeftijden Wânswert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wânswert vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wânswert

Wânswert bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.