De Huizenmarkt in Paesens (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Paesens

Woningmarkt Paesens

Paesens is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Paesens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 352.470 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 352.470
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Paesens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Paesens is 78 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Paesens kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Paesens

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Paesens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Paesens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Paesens. Een eengezinswoning in Paesens komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Paesens

In Paesens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Paesens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Paesens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Paesens
Binnenring: Nederland

Paesens waar ligt dat?

Woningen te koop Paesens

Wil je een huis kopen in Paesens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Paesens . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Paesens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Paesens.

Bekijk hier alle koopwoningen in Paesens. Zoek je huurwoning in Paesens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Paesens

Starterswoningen in Paesens zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Paesens zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Paesens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Paesens? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Paesens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Paesens is 2.455 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.337 euro).

Leeftijden Paesens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Paesens vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Paesens

Paesens bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.