Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kollumerpomp

Begrijp de huizenprijzen in Kollumerpomp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kollumerpomp

Kollumerpomp is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kollumerpomp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 266.535 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 266.535
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kollumerpomp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kollumerpomp is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kollumerpomp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kollumerpomp

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kollumerpomp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kollumerpomp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kollumerpomp. Een eengezinswoning in Kollumerpomp komt het meest (93%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kollumerpomp

In Kollumerpomp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kollumerpomp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kollumerpomp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kollumerpomp

Starterswoningen in Kollumerpomp zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kollumerpomp zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kollumerpomp zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kollumerpomp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kollumerpomp

Wil je een huis kopen in Kollumerpomp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kollumerpomp . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kollumerpomp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kollumerpomp.

Bekijk alle koopwoningen in Kollumerpomp. Zoek je huurwoning in Kollumerpomp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kollumerpomp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kollumerpomp is 2.528 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.248 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kollumerpomp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kollumerpomp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kollumerpomp

Kollumerpomp bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.