logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuidwest in Hallum

Begrijp de huizenprijzen in Zuidwest Noardeast-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuidwest Noardeast-Fryslân

Zuidwest is een wijk in de plaats Hallum binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 2.675 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 343.620 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 343.620
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Zuidwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidwest is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidwest kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuidwest

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidwest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidwest. Een eengezinswoning in Zuidwest komt het meest (95%) voor. Daarna komt een herenhuis met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidwest

In Zuidwest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zuidwest Noardeast-Fryslân

Starterswoningen in Zuidwest Noardeast-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidwest Noardeast-Fryslân zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidwest Noardeast-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuidwest Noardeast-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuidwest Noardeast-Fryslân

Wil je een huis kopen in Zuidwest Noardeast-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidwest Noardeast-Fryslân . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidwest.

Bekijk alle koopwoningen in Zuidwest Noardeast-Fryslân. Zoek je huurwoning in Zuidwest Noardeast-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuidwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidwest is 2.620 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuidwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuidwest

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuidwest? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuidwest

Hallum Verspreide huizen Hallum