De Huizenmarkt in Nes (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nes

Woningmarkt Nes

Nes is een plaats in de gemeente Ameland. Deze plaats telt volgens het CBS 3.655 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nes. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 542.518 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 542.518
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Nes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nes is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nes kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nes

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nes. Een eengezinswoning in Nes komt het meest (68%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nes

In Nes wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nes
Binnenring: Nederland

Nes waar ligt dat?

Woningen te koop Nes

Wil je een huis kopen in Nes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nes . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nes.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nes. Zoek je huurwoning in Nes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nes

Starterswoningen in Nes zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nes zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nes? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nes is 2.429 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.543 euro).

Leeftijden Nes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nes vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nes

Nes bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00