Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nes

Begrijp de huizenprijzen in Nes met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nes

Nes is een plaats in de gemeente Ameland. Deze plaats telt volgens het CBS 3.655 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nes. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 533.033 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 533.033
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Nes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nes is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nes moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nes.

Woningen recent verkocht in Nes

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nes. Een eengezinswoning in Nes komt het meest (69%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nes

In Nes wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nes

Starterswoningen in Nes zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nes zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nes? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nes

Wil je een huis kopen in Nes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nes . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nes.

Bekijk alle koopwoningen in Nes. Zoek je huurwoning in Nes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nes is 3.452 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.150 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nes vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nes

Nes bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00