Moddergat in de gemeente Noardeast-Fryslân

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Moddergat

Een eerste blik op Moddergat

Moddergat is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Moddergat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 230.389 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 230.389
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Moddergat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moddergat is 69 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moddergat kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Moddergat

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moddergat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moddergat.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moddergat. Een eengezinswoning in Moddergat komt het meest (97%) voor. Daarna komt een landhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moddergat

In Moddergat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Moddergat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Moddergat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Moddergat
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Moddergat

Wil je een huis kopen in Moddergat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moddergat . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moddergat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moddergat.

Zoek je huurwoning in Moddergat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Moddergat.

Huizenprijzen in Moddergat

Starterswoningen in Moddergat zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Moddergat zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moddergat zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Moddergat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Moddergat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moddergat is 1.890 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.516 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Moddergat is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Moddergat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moddergat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Moddergat

Moddergat bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen