Huizenprijzen en de huizenmarkt in Moddergat

Begrijp de huizenprijzen in Moddergat met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Moddergat

Moddergat is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moddergat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 297.857 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 297.857
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Moddergat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moddergat is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moddergat kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Moddergat

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moddergat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moddergat.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moddergat. Een eengezinswoning in Moddergat komt het meest (98%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moddergat

In Moddergat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moddergat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moddergat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Moddergat

Starterswoningen in Moddergat zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Moddergat zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moddergat zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Moddergat? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Moddergat

Wil je een huis kopen in Moddergat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moddergat . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moddergat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moddergat.

Bekijk alle koopwoningen in Moddergat. Zoek je huurwoning in Moddergat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Moddergat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moddergat is 2.601 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.553 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Moddergat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moddergat vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Moddergat

Moddergat bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.