Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudwoude

Begrijp de huizenprijzen in Oudwoude met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudwoude

Oudwoude is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 441.579 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 441.579
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oudwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudwoude is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudwoude kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudwoude

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudwoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudwoude. Een eengezinswoning in Oudwoude komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudwoude

In Oudwoude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudwoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudwoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudwoude

Starterswoningen in Oudwoude zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudwoude zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudwoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudwoude? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudwoude

Wil je een huis kopen in Oudwoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudwoude . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudwoude.

Bekijk alle koopwoningen in Oudwoude. Zoek je huurwoning in Oudwoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudwoude is 2.209 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.622 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudwoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudwoude vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudwoude

Oudwoude bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.