logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ternaard in Wierum

Begrijp de huizenprijzen in Ternaard Noardeast-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Ternaard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ternaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ternaard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ternaard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Ternaard

In Ternaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ternaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ternaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ternaard Noardeast-Fryslân

Starterswoningen in Ternaard Noardeast-Fryslân zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Ternaard Noardeast-Fryslân zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ternaard Noardeast-Fryslân zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ternaard Noardeast-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ternaard Noardeast-Fryslân

Wil je een huis kopen in Ternaard Noardeast-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ternaard Noardeast-Fryslân . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ternaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ternaard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ternaard Noardeast-Fryslân.

Bekijk alle koopwoningen in Ternaard Noardeast-Fryslân. Zoek je huurwoning in Ternaard Noardeast-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Ternaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ternaard vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ternaard

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ternaard? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ternaard

Ternaard Wierum Nes Moddergat Verspreide huizen Ternaard Verspreide huizen Wierum Verspreide huizen Nes Verspreide huizen Moddergat