Huizenmarkt Ternaard in Wierum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ternaard

Woningmarkt Ternaard

Ternaard is een wijk in de plaats Wierum binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 2.255 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ternaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 284.055 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 284.055
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ternaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ternaard is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ternaard kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ternaard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ternaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ternaard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ternaard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Ternaard

In Ternaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ternaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ternaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ternaard
Binnenring: Nederland

Ternaard waar ligt dat?

Woningen te koop Ternaard

Wil je een huis kopen in Ternaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ternaard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ternaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ternaard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ternaard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ternaard. Zoek je huurwoning in Ternaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ternaard

Starterswoningen in Ternaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ternaard zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ternaard zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ternaard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ternaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ternaard is 2.115 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.737 euro).

Leeftijden Ternaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ternaard vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ternaard

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ternaard? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ternaard

Ternaard Wierum Nes Moddergat Verspreide huizen Ternaard Verspreide huizen Wierum Verspreide huizen Nes Verspreide huizen Moddergat