logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Metslawier in Aalsum

Begrijp de huizenprijzen in Metslawier Noardeast-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Metslawier

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Metslawier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Metslawier.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Metslawier. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Metslawier

In Metslawier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Metslawier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Metslawier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Metslawier Noardeast-Fryslân

Starterswoningen in Metslawier Noardeast-Fryslân zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Metslawier Noardeast-Fryslân zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Metslawier Noardeast-Fryslân zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Metslawier Noardeast-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Metslawier Noardeast-Fryslân

Wil je een huis kopen in Metslawier Noardeast-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Metslawier Noardeast-Fryslân . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Metslawier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Metslawier.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Metslawier Noardeast-Fryslân.

Bekijk alle koopwoningen in Metslawier Noardeast-Fryslân. Zoek je huurwoning in Metslawier Noardeast-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Metslawier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Metslawier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Metslawier

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Metslawier? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Metslawier

Metslawier Jouswier Niawier Wetsens Aalsum Oostrum Verspreide huizen Metslawier Verspreide huizen Niawier Verspreide huizen Oostrum