Huizenmarkt Metslawier in Aalsum (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Metslawier

Woningmarkt Metslawier

Metslawier is een wijk in de plaats Aalsum binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.675 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Metslawier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 333.042 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 333.042
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Metslawier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Metslawier is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Metslawier kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Metslawier

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Metslawier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Metslawier.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Metslawier. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Metslawier

In Metslawier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Metslawier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Metslawier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Metslawier
Binnenring: Nederland

Metslawier waar ligt dat?

Woningen te koop Metslawier

Wil je een huis kopen in Metslawier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Metslawier . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Metslawier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Metslawier.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Metslawier.

Bekijk hier alle koopwoningen in Metslawier. Zoek je huurwoning in Metslawier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Metslawier

Starterswoningen in Metslawier zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Metslawier zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Metslawier zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Metslawier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Metslawier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Metslawier is 1.730 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (1.713 euro).

Leeftijden Metslawier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Metslawier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Metslawier

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Metslawier? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Metslawier

Metslawier Jouswier Niawier Wetsens Aalsum Oostrum Verspreide huizen Metslawier Verspreide huizen Niawier Verspreide huizen Oostrum