logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lichtaard

Begrijp de huizenprijzen in Lichtaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lichtaard

Lichtaard is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lichtaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 203.080 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 203.080
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Lichtaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lichtaard is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lichtaard kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lichtaard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lichtaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lichtaard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lichtaard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lichtaard. Een eengezinswoning in Lichtaard komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lichtaard

In Lichtaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lichtaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lichtaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lichtaard

Starterswoningen in Lichtaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lichtaard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lichtaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lichtaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lichtaard

Wil je een huis kopen in Lichtaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lichtaard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lichtaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lichtaard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lichtaard.

Bekijk alle koopwoningen in Lichtaard. Zoek je huurwoning in Lichtaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lichtaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lichtaard is 1.800 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.238 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lichtaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lichtaard vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lichtaard

Lichtaard bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.