logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ferwert

Begrijp de huizenprijzen in Ferwert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ferwert

Ferwert is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ferwert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 325.544 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 325.544
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ferwert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ferwert is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ferwert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ferwert.

Woningen recent verkocht in Ferwert

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ferwert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ferwert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ferwert. Een eengezinswoning in Ferwert komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ferwert

In Ferwert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ferwert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ferwert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ferwert

Starterswoningen in Ferwert zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ferwert zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ferwert zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ferwert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ferwert

Wil je een huis kopen in Ferwert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ferwert . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ferwert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ferwert.

Bekijk alle koopwoningen in Ferwert. Zoek je huurwoning in Ferwert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ferwert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ferwert is 2.301 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.099 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ferwert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ferwert vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ferwert

Ferwert bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.