De Huizenmarkt in Ferwert (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ferwert

Woningmarkt Ferwert

Ferwert is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ferwert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 372.223 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 372.223
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Ferwert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ferwert is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ferwert moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ferwert.

Woningen recent verkocht in Ferwert

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ferwert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ferwert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ferwert. Een eengezinswoning in Ferwert komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ferwert

In Ferwert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ferwert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ferwert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ferwert
Binnenring: Nederland

Ferwert waar ligt dat?

Woningen te koop Ferwert

Wil je een huis kopen in Ferwert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ferwert . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ferwert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ferwert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ferwert. Zoek je huurwoning in Ferwert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ferwert

Starterswoningen in Ferwert zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Ferwert zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ferwert zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ferwert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ferwert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ferwert is 2.121 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.815 euro).

Leeftijden Ferwert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ferwert vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ferwert

Ferwert bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.