Huizenprijzen en de huizenmarkt in Jannum

Begrijp de huizenprijzen in Jannum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Jannum

Jannum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jannum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 727.596 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 727.596
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Jannum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jannum is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jannum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Jannum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jannum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jannum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Jannum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jannum. Een woonboerderij in Jannum komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Jannum

In Jannum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jannum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jannum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Jannum

Starterswoningen in Jannum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Jannum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jannum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Jannum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Jannum

Wil je een huis kopen in Jannum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jannum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jannum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jannum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jannum.

Bekijk alle koopwoningen in Jannum. Zoek je huurwoning in Jannum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Jannum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jannum is 3.037 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.360 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Jannum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jannum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Jannum

Jannum bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.