Huizenprijzen en de huizenmarkt in Morra

Begrijp de huizenprijzen in Morra met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Morra

Morra is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Morra. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 266.410 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 266.410
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Morra

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Morra is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Morra kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Morra

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Morra. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Morra.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Morra. Een eengezinswoning in Morra komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Morra

In Morra wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Morra

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Morra (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Morra

Starterswoningen in Morra zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Morra zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Morra zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Morra? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Morra

Wil je een huis kopen in Morra? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Morra . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Morra alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Morra.

Bekijk alle koopwoningen in Morra. Zoek je huurwoning in Morra? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Morra

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Morra is 2.584 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.874 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Morra

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Morra vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Morra

Morra bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.