De Huizenmarkt in Hiaure (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hiaure

Woningmarkt Hiaure

Hiaure is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hiaure. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 807.813 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 807.813
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hiaure

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hiaure is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Hiaure

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hiaure. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hiaure.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hiaure. Een eengezinswoning in Hiaure komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hiaure

In Hiaure wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hiaure

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hiaure (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hiaure
Binnenring: Nederland

Hiaure waar ligt dat?

Woningen te koop Hiaure

Wil je een huis kopen in Hiaure? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hiaure . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hiaure alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hiaure.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hiaure. Zoek je huurwoning in Hiaure? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hiaure

Starterswoningen in Hiaure zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hiaure zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hiaure zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hiaure? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hiaure

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hiaure is 2.533 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Hiaure

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hiaure vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hiaure

Hiaure bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.