Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hiaure

Begrijp de huizenprijzen in Hiaure met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hiaure

Hiaure is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hiaure. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 792.625 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 792.625
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hiaure

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hiaure is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Hiaure

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hiaure. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hiaure.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hiaure. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hiaure. Een eengezinswoning in Hiaure komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hiaure

In Hiaure wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hiaure

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hiaure (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hiaure

Starterswoningen in Hiaure zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hiaure zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hiaure zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hiaure? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hiaure

Wil je een huis kopen in Hiaure? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hiaure . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hiaure alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hiaure.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hiaure.

Bekijk alle koopwoningen in Hiaure. Zoek je huurwoning in Hiaure? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hiaure

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hiaure is 2.201 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hiaure

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hiaure vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hiaure

Hiaure bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.