Huizenprijzen en de huizenmarkt in Anjum

Begrijp de huizenprijzen in Anjum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Anjum

Anjum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anjum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 374.056 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 374.056
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Anjum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Anjum is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Anjum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Anjum

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anjum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Anjum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Anjum. Een eengezinswoning in Anjum komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Anjum

In Anjum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Anjum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Anjum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Anjum

Starterswoningen in Anjum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Anjum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Anjum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Anjum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Anjum

Wil je een huis kopen in Anjum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Anjum . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Anjum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Anjum.

Bekijk alle koopwoningen in Anjum. Zoek je huurwoning in Anjum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Anjum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Anjum is 2.246 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.585 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Anjum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Anjum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Anjum

Anjum bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.