logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Dokkum in Dokkum

Begrijp de huizenprijzen in Dokkum Noardeast-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Dokkum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dokkum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dokkum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Dokkum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Dokkum

In Dokkum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dokkum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dokkum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dokkum Noardeast-Fryslân

Starterswoningen in Dokkum Noardeast-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dokkum Noardeast-Fryslân zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dokkum Noardeast-Fryslân zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dokkum Noardeast-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dokkum Noardeast-Fryslân

Wil je een huis kopen in Dokkum Noardeast-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dokkum Noardeast-Fryslân . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dokkum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dokkum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Dokkum Noardeast-Fryslân.

Bekijk alle koopwoningen in Dokkum Noardeast-Fryslân. Zoek je huurwoning in Dokkum Noardeast-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Dokkum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dokkum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dokkum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dokkum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dokkum

Dokkum binnen de Bolwerken Dokkum Noord Dokkum Fonteinslanden Dokkum Fugellan Dokkum Betterwird Dokkum Hoedemakerspolder Dokkum De Woudhorne De Trije Terpen Dokkum Weeshuislanden Dokkum Jantjeszeepolder Dokkum Kooilanden Dokkum Hogedijken