logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hantum in Hantumhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Hantum Noardeast-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Hantum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hantum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hantum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hantum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hantum

In Hantum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hantum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hantum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hantum Noardeast-Fryslân

Starterswoningen in Hantum Noardeast-Fryslân zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Hantum Noardeast-Fryslân zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hantum Noardeast-Fryslân zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hantum Noardeast-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hantum Noardeast-Fryslân

Wil je een huis kopen in Hantum Noardeast-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hantum Noardeast-Fryslân . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hantum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hantum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hantum Noardeast-Fryslân.

Bekijk alle koopwoningen in Hantum Noardeast-Fryslân. Zoek je huurwoning in Hantum Noardeast-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Hantum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hantum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hantum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hantum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hantum

Hantum Hantumhuizen Hantumeruitburen Hiaure Verspreide huizen Hantum Verspreide huizen Hantumhuizen