Holwerd in de gemeente Noardeast-Fryslân

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Holwerd

Een eerste blik op Holwerd

Holwerd is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Holwerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 141.293 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 141.293
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Holwerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holwerd is 83 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holwerd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Holwerd

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holwerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holwerd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holwerd. Een eengezinswoning in Holwerd komt het meest (90%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holwerd

In Holwerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Holwerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Holwerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Holwerd
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Holwerd

Wil je een huis kopen in Holwerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holwerd. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holwerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holwerd.

Huizenprijzen in Holwerd

Starterswoningen in Holwerd zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Holwerd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holwerd zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Holwerd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Holwerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holwerd is 1.250 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.198 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Holwerd is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Holwerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holwerd vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Holwerd

Holwerd bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen