Huizenprijzen en de huizenmarkt in Holwerd

Begrijp de huizenprijzen in Holwerd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holwerd

Holwerd is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holwerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 239.229 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 239.229
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Holwerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holwerd is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holwerd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Holwerd

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holwerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holwerd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holwerd. Een eengezinswoning in Holwerd komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holwerd

In Holwerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holwerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holwerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Holwerd

Starterswoningen in Holwerd zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Holwerd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holwerd zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holwerd? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holwerd

Wil je een huis kopen in Holwerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holwerd . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Holwerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holwerd.

Bekijk alle koopwoningen in Holwerd. Zoek je huurwoning in Holwerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holwerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holwerd is 2.226 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.935 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holwerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holwerd vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Holwerd

Holwerd bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.