Huizenprijzen en de huizenmarkt in Reitsum

Begrijp de huizenprijzen in Reitsum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Reitsum

Reitsum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reitsum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 218.720 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 218.720
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Reitsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reitsum is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reitsum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Reitsum.

Woningen recent verkocht in Reitsum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reitsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reitsum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Reitsum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reitsum. Een eengezinswoning in Reitsum komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Reitsum

In Reitsum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reitsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reitsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Reitsum

Starterswoningen in Reitsum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Reitsum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reitsum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Reitsum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Reitsum

Wil je een huis kopen in Reitsum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reitsum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reitsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reitsum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Reitsum.

Bekijk alle koopwoningen in Reitsum. Zoek je huurwoning in Reitsum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Reitsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reitsum is 2.224 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.678 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Reitsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reitsum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Reitsum

Reitsum bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.