De Huizenmarkt in Brantgum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Brantgum

Woningmarkt Brantgum

Brantgum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brantgum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 251.470 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 251.470
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Brantgum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brantgum is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brantgum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Brantgum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brantgum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brantgum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brantgum. Een eengezinswoning in Brantgum komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brantgum

In Brantgum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brantgum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brantgum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Brantgum
Binnenring: Nederland

Brantgum waar ligt dat?

Woningen te koop Brantgum

Wil je een huis kopen in Brantgum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brantgum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Brantgum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brantgum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Brantgum. Zoek je huurwoning in Brantgum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Brantgum

Starterswoningen in Brantgum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Brantgum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brantgum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Brantgum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Brantgum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brantgum is 2.343 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.027 euro).

Leeftijden Brantgum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brantgum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Brantgum

Brantgum bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.