logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oostrum

Begrijp de huizenprijzen in Oostrum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oostrum

Oostrum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.812 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 235.903 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 235.903
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oostrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostrum is 112 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostrum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oostrum

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostrum. Een eengezinswoning in Oostrum komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostrum

In Oostrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oostrum

Starterswoningen in Oostrum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oostrum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oostrum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oostrum

Wil je een huis kopen in Oostrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostrum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostrum.

Bekijk alle koopwoningen in Oostrum. Zoek je huurwoning in Oostrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oostrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostrum is 2.959 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.803 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oostrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostrum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oostrum

Oostrum bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.