De Huizenmarkt in Oostrum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oostrum

Woningmarkt Oostrum

Oostrum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 203.966 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 203.966
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oostrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostrum is 96 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostrum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oostrum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostrum. Een eengezinswoning in Oostrum komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostrum

In Oostrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oostrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oostrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oostrum
Binnenring: Nederland

Oostrum waar ligt dat?

Woningen te koop Oostrum

Wil je een huis kopen in Oostrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostrum . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostrum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oostrum. Zoek je huurwoning in Oostrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oostrum

Starterswoningen in Oostrum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oostrum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oostrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oostrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostrum is 2.651 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.791 euro).

Leeftijden Oostrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostrum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oostrum

Oostrum bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.