De Huizenmarkt in Marrum (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Marrum

Woningmarkt Marrum

Marrum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 397.413 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 397.413
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Marrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marrum is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marrum.

Woningen recent verkocht in Marrum

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marrum. Een eengezinswoning in Marrum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marrum

In Marrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Marrum
Binnenring: Nederland

Marrum waar ligt dat?

Woningen te koop Marrum

Wil je een huis kopen in Marrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marrum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marrum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Marrum. Zoek je huurwoning in Marrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Marrum

Starterswoningen in Marrum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Marrum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marrum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Marrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Marrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marrum is 2.646 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.092 euro).

Leeftijden Marrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marrum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Marrum

Marrum bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.