Alle woningmarktinfo Marrum in gemeente Noardeast-Fryslân

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Marrum

Een eerste blik op Marrum

Marrum is een plaats in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 45.130 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 309.497 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 309.497
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Marrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marrum is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marrum.

Woningen recent verkocht in Marrum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marrum. Een eengezinswoning in Marrum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marrum

In Marrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Marrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Marrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Marrum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Marrum

Wil je een huis kopen in Marrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marrum . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marrum.

Zoek je huurwoning in Marrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Marrum.

Huizenprijzen in Marrum

Starterswoningen in Marrum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Marrum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marrum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Marrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Marrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marrum is 3.092 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.886 euro).

Leeftijden Marrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marrum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Marrum

Marrum bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen