logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Noordwest in Westergeest

Begrijp de huizenprijzen in Noordwest Noardeast-Fryslân met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordwest Noardeast-Fryslân

Noordwest is een wijk in de plaats Westergeest binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.760 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 626.894 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 626.894
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Noordwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwest is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwest kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordwest

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordwest. Een eengezinswoning in Noordwest komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordwest

In Noordwest wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noordwest Noardeast-Fryslân

Starterswoningen in Noordwest Noardeast-Fryslân zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordwest Noardeast-Fryslân zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordwest Noardeast-Fryslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordwest Noardeast-Fryslân? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordwest Noardeast-Fryslân

Wil je een huis kopen in Noordwest Noardeast-Fryslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwest Noardeast-Fryslân . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwest.

Bekijk alle koopwoningen in Noordwest Noardeast-Fryslân. Zoek je huurwoning in Noordwest Noardeast-Fryslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwest is 3.063 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noordwest

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noordwest? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noordwest

Oudwoude Triemen Westergeest Verspreide huizen Oudwoude Verspreide huizen Westergeest