Huizenmarkt Ee - Zuidoost in Oostrum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ee - Zuidoost

Woningmarkt Ee - Zuidoost

Ee - Zuidoost is een wijk in de plaats Oostrum binnen de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze wijk telt volgens het CBS 1.410 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ee - Zuidoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 281.044 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 281.044
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Ee - Zuidoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ee - Zuidoost is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ee - Zuidoost kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ee - Zuidoost

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ee - Zuidoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ee - Zuidoost.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ee - Zuidoost. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ee - Zuidoost. Een eengezinswoning in Ee - Zuidoost komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Ee - Zuidoost

In Ee - Zuidoost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ee - Zuidoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ee - Zuidoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ee - Zuidoost
Binnenring: Nederland

Ee - Zuidoost waar ligt dat?

Woningen te koop Ee - Zuidoost

Wil je een huis kopen in Ee - Zuidoost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ee - Zuidoost . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ee - Zuidoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ee - Zuidoost.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ee - Zuidoost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ee - Zuidoost. Zoek je huurwoning in Ee - Zuidoost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ee - Zuidoost

Starterswoningen in Ee - Zuidoost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ee - Zuidoost zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ee - Zuidoost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ee - Zuidoost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ee - Zuidoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ee - Zuidoost is 1.810 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.555 euro).

Leeftijden Ee - Zuidoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ee - Zuidoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ee - Zuidoost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ee - Zuidoost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ee - Zuidoost

Ee Engwierum Dokkumer Nieuwe Zijlen Verspreide huizen Ee Verspreide huizen Engwierum