Word nu makelaar van de toekomst.

Maak nog meer het verschil bij miljoenen bezoekers met jouw gratis zakelijke account. Combineer onze data en jouw empathie.

Vergroot gratis je bereik.

Met meer dan 2,7 miljoen maandelijkse bezoekers op Huispedia zijn wij het tweede en snelst groeiende onafhankelijke woningplatform van Nederland. Zorg dat jouw aanbod overal te vinden is door gratis jouw woningen op Huispedia te zetten. Zo genereer jij nog meer bereik.Meedoen in de vergelijking.

Op basis van persoonlijke voorkeuren matchen wij consumenten aan de best passende makelaars. Hierdoor ontvang jij alleen contactgegevens van aan- en verkopers die bij jou passen. Kwalitatief gecheckt en gematcht. Alleen bij een succesvolle match maak je kosten. Bij geen ver- of aankoop zijn geen kosten voor jou.

Automatisch gekoppeld met je CRM.

Jij hebt geen zin om alle woningen dubbel in te voeren, snappen we. Daarom zijn wij gekoppeld met meerdere makelaar CRM-systemen in Nederland, zoals Kolibri, Realworks of Goes & Roos. Drie klikken en je staat automatisch bij ons erop. Beloofd.Hoger in de zoekresultaten.

Door je bij ons te registreren weten wij dat jij een professional bent met goede content voor de woningprofielen. Betere content is hogere relevantie voor zoekers. Daarom zetten wij jou als geregistreerde makelaar automatisch hoger in alle zoekresultaten.

Krijg inzicht in jouw doelgroep.

Als innovatieve makelaar combineer je data met empathie. Per woning in jouw portfolio kan jij precies zien wie de woning online bekijken. Man/vrouw, leeftijden en welke regio. Komen ze uit de buurt of juist net uit een andere stad, jij speelt er makkelijk op in.

Vergroot jouw bereik als de innovatieve makelaar

Instellingen zijn opgeslagen