Word nu makelaar van de toekomst.

Maak nog meer het verschil bij miljoenen bezoekers met jouw gratis zakelijke account. Combineer onze data en jouw empathie.

Vergroot jouw bereik als de innovatieve makelaar.

Nu registreren

Vergroot gratis je bereik.

Met meer dan 3 miljoen maandelijkse bezoekers op Huispedia zijn wij het tweede en snelst groeiende onafhankelijke woningplatform van Nederland. Zorg dat jouw aanbod overal te vinden is door gratis jouw woningen op Huispedia te zetten. Zo genereer jij nog meer bereik.Meedoen in de vergelijking.

Op basis van persoonlijke voorkeuren matchen wij consumenten aan de best passende makelaars. Hierdoor ontvang jij alleen contactgegevens van aan- en verkopers die bij jou passen. Kwalitatief gecheckt en gematcht. Alleen bij een succesvolle match maak je kosten. Bij geen ver- of aankoop zijn geen kosten voor jou.

Automatisch gekoppeld met je CRM.

Jij hebt geen zin om alle woningen dubbel in te voeren, snappen we. Daarom zijn wij gekoppeld met meerdere makelaar CRM-systemen in Nederland, zoals Kolibri, Realworks, Pyber of Yes-co. Drie klikken en je staat automatisch bij ons erop. Beloofd.Hoger in de zoekresultaten.

Door je bij ons te registreren weten wij dat jij een professional bent met goede content voor de woningprofielen. Betere content is hogere relevantie voor zoekers. Daarom zetten wij jou als geregistreerde makelaar automatisch hoger in alle zoekresultaten.

Krijg inzicht in jouw doelgroep.

Als innovatieve makelaar combineer je data met empathie. Per woning in jouw portfolio kan jij precies zien wie de woning online bekijken. Man/vrouw, leeftijden en welke regio. Komen ze uit de buurt of juist net uit een andere stad, jij speelt er makkelijk op in.


Nu bieden van de toekomst.

Start nu met het gecertificeerde online biedingsproces. Het verkoopproces is nog altijd exact hetzelfde zoals jij wilt: met openbaar bieden of een gesloten inschrijving. Met ons biedingssyteem kan jij een 100% eerlijk proces garanderen. Zo voldoe jij aan alle brancheregels, regel- en wetgeving en ben jij toekomstproof. Geen gedoe. Zo kan jij doen waar jij goed in bent en mag je het ‘Huispedia Online Bieden’ keurmerk voeren. Lees hier meer over online bieden op Huispedia.

Veel gestelde vragen.

Wij zijn Nederlands snelst groeiende en nummer 1 onafhankelijke woningplatform met ruim 3 miljoen bezoekers per maand. Opgericht in 2018 om alle informatie over huizen en beschikbare diensten samen te brengen op één plek, zodat de consument weet hoe de markt werkt en hoe die ervoor staat. Zo maken wij o.a. glashelder wat de waarde is van alle 8 miljoen huizen in Nederland, maar ook welke makelaar het best past bij de voorkeuren van de consument.

Ja! Bij het maken van de juiste keuzes speelt de makelaar natuurlijk vaak een grote rol. Voor elke consument die een makelaar zoekt willen wij daarom de perfecte makelaar match maken. Dit doen we op basis van consument voorkeuren.

Zo kan elke makelaar na het gratis en transparant aanbieden van het aanbod op Huispedia ook meedoen in het makelaars matchen. Jij kan als makelaar aan jouw potentiële klanten laten zien dat jij behoort tot de meest innovatieve en transparante makelaars van Nederland. En je ontvangt ook nog eens waardevolle no-cure no-pay leads. Win-win.

Op Huispedia kan je op dit moment als makelaar twee zaken gelijk regelen:

1. Het gratis automatisch plaatsen van jouw aanbod.
Zo zijn al jouw woningen altijd up-to-date, ontvang jij (niet meer de eigenaar) alle communicatie van de woning en heb je gratis een extra promotiekanaal voor jouw kantoor. Fijn voor de verkoper en fijn voor jou.

2. Meedoen in de matching met consumenten.
Vervolgens kan je bij ons ook meedoen in de vergelijking om gematcht te worden met aan- en -verkopers. Op basis van persoonlijke voorkeuren matchen wij consumenten aan de best passende makelaars. Hierdoor ontvang jij alleen contactgegevens van aan- en verkopers die bij jouw propositie en locatie passen. Kwalitatief telefonisch gechecked en gematcht. Alleen bij een succesvolle aan- en/of verkoop maak je kosten. Geen verkoop of geen aankoop is geen kosten voor jou. Wel zo eerlijk.

Ja, dat kan zeker.

Alle kantoren kunnen zich met het aanbod gratis aanmelden op Huispedia door zich te registreren. Daarnaast kan je zelf met een aantal CRM’s gelijk automatisch koppelen (zoals Realworks, Kolibri, etc) om het aanbod direct op Huispedia is te plaatsen. Snel en gemakkelijk. Scheelt vanzelfsprekend weer een hoop werk voor jou. Zo kan jij je vooral bezig houden met de consument helpen.

Op Huispedia kan je op dit moment als makelaar twee zaken regelen. Allereerst kan je gratis automatisch jouw aanbod plaatsen.

Vervolgens kan je bij ons ook meedoen in de vergelijking om gematcht te worden met aan- en -verkopers.

Op basis van persoonlijke voorkeuren matchen wij consumenten aan de best passende makelaars. Hierdoor ontvang jij alleen contactgegevens van aan- en verkopers die bij jouw propositie & locatie passen. Kwalitatief telefonisch gechecked en gematcht. Alleen bij een succesvolle aan- en/of verkoop maak je kosten. Geen verkoop of geen aankoop is geen kosten voor jou. Wel zo eerlijk.

Alle kantoren kunnen zich gratis aanmelden op Huispedia om het aanbod te plaatsen. Ook het automatisch aanbieden van woningen, koop en huur, is gratis bij Huispedia. Je betaalt dus geen plaatsingskosten. Mogelijk kan jouw CRM-systeem wel kosten in rekening brengen, afhankelijk van jouw CRM en abonnementsvorm. Wij krijgen hier geen vergoeding voor.

Bij het makelaars matchen met consumenten maak je alleen bij een succesvolle aan- en/of verkoop kosten. Geen verkoop of geen aankoop is geen kosten voor jou. Wel zo eerlijk. Na het aanmaken van een gratis account (hier) krijg je precies inzicht wat het voor jou zou gaan kosten per succesvolle lead.

Ter verduidelijking, er zijn geen kosten verbonden bij het aanmaken van een account. Wij vragen dit alleen zodat wij kunnen verifiëren of een makelaarskantoor daadwerkelijk bestaat om misbruik te voorkomen.

Bij gesloten bieden zijn alle ingezonden biedingen afgeschermd voor alle partijen tot aan het sluitmoment van de biedronde. Op deze manier vindt er geen tussentijdse beïnvloeding plaats. Bij een openbare bieding zijn alle biedingen voor alle partijen geanonimiseerd openbaar: voor potentiële aankopers en de verkopende partij. Dit werkt meer zoals je van een veiling gewend bent. Via ons online biedingssysteem zijn alle twee de mogelijkheden beschikbaar, jij bepaalt.

Ja, alle makelaars die alle biedingen laten lopen via het Huispedia biedingssysteem. Zo kan jij jouw potentiële verkopers een 100% eerlijk proces garanderen, het biedlogboek overhandigen en garanderen dat er volgens de juiste spelregels is gespeeld. Is er toch twijfel over een biedproces? Dan hanteren wij onze audit op het gehele biedproces en kunnen de volledige case overleggen.
Nog andere vragen? bekijk alle vragen hier in ons helpcentrum.

Vergroot jouw bereik als de innovatieve makelaar

Instellingen zijn opgeslagen