Koopwoningen in Lemmer

Bekijk alle 31 woningen te koop in Lemmer. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Lemmer die je zoekt.

Makelaars in Lemmer

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Lemmer? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Lemmer. Een koopwoning bezichtigen in Lemmer? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Lemmer

Er staan 31 woningen te koop in Lemmer die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Lemmer.

Huis te koop in Lemmer

Lemmer is een plaats in de gemeente De Fryske Marren binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Lemmer ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Lemmer. Kan je jouw woning niet vinden in Lemmer? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Lemmer op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Lemmer? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Lemmer! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Lemmer, koophuizen Lemmer of 3 kamer woningen Lemmer.
Instellingen zijn opgeslagen