De Huizenmarkt gemeente Aa en Hunze (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aa en Hunze

Woningmarkt Aa en Hunze

Aa en Hunze is een gemeente in de provincie Drenthe. Deze gemeente telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 86 woningen te koop en zijn er recent 75 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aa en Hunze. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 86
Woningen recent verkocht 75
Gemiddelde vraagprijs € 473.474
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Aa en Hunze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aa en Hunze is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aa en Hunze kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aa en Hunze

Er zijn recent 75 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aa en Hunze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aa en Hunze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aa en Hunze. Een eengezinswoning in Aa en Hunze komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aa en Hunze

In Aa en Hunze wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aa en Hunze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aa en Hunze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aa en Hunze
Binnenring: Nederland

Aa en Hunze waar ligt dat?

Woningen te koop Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aa en Hunze . Er staan momenteel 86 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aa en Hunze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aa en Hunze.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aa en Hunze

Starterswoningen in Aa en Hunze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aa en Hunze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aa en Hunze? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aa en Hunze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aa en Hunze is 3.080 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.864 euro).

Leeftijden Aa en Hunze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aa en Hunze vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Aa en Hunze

De gemeente Aa en Hunze telt 35 plaatsen.

Amen Anderen Anloo Annen Annerveenschekanaal Balloërveld Balloo Deurze Eext Eexterveen Eexterveenschekanaal Eexterzandvoort Ekehaar Eldersloo Eleveld Gasselte Gasselternijveen Gasselternijveenschemond Gasteren Geelbroek Gieten Gieterveen Grolloo Marwijksoord Nieuw Annerveen Nieuwediep Nijlande Nooitgedacht Oud Annerveen Papenvoort Rolde Schipborg Schoonloo Spijkerboor Vredenheim

Alle wijken van Aa en Hunze

Aa en Hunze bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.