logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ekehaar in Amen

Begrijp de huizenprijzen in Ekehaar Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ekehaar Aa en Hunze

Ekehaar is een wijk in de plaats Amen binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 520 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ekehaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.076.314 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.076.314
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Ekehaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ekehaar is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ekehaar kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ekehaar

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ekehaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ekehaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ekehaar. Een eengezinswoning in Ekehaar komt het meest (47%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ekehaar

In Ekehaar wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ekehaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ekehaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ekehaar

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ekehaar vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Ekehaar Aa en Hunze

Starterswoningen in Ekehaar Aa en Hunze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ekehaar Aa en Hunze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ekehaar Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ekehaar Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ekehaar Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Ekehaar Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ekehaar Aa en Hunze . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ekehaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ekehaar.

Bekijk alle koopwoningen in Ekehaar Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Ekehaar Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ekehaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ekehaar is 4.215 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.024 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ekehaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ekehaar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ekehaar

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ekehaar? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ekehaar

Ekehaar Amen Verspreide huizen Ekehaar