logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Anderen in Anderen

Begrijp de huizenprijzen in Anderen Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Anderen Aa en Hunze

Anderen is een wijk in de plaats Anderen binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 250 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 558.658 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 558.658
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Anderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Anderen is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Anderen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Anderen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Anderen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Anderen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Anderen. Een eengezinswoning in Anderen komt het meest (52%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 39% het meest voor.

Gezinssamenstelling Anderen

In Anderen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Anderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Anderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Anderen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Anderen vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Anderen Aa en Hunze

Starterswoningen in Anderen Aa en Hunze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Anderen Aa en Hunze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Anderen Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Anderen Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Anderen Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Anderen Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Anderen Aa en Hunze . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Anderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Anderen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Anderen Aa en Hunze.

Bekijk alle koopwoningen in Anderen Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Anderen Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Anderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Anderen is 2.898 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.278 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Anderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Anderen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Anderen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Anderen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Anderen

Anderen Verspreide huizen Anderen