logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuw-Annerveen in Nieuw Annerveen

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw-Annerveen Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw-Annerveen Aa en Hunze

Nieuw-Annerveen is een wijk in de plaats Nieuw Annerveen binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 110 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Annerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 513.657 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 513.657
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Annerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Annerveen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Annerveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Annerveen.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Annerveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Annerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Annerveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Annerveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Annerveen. Een eengezinswoning in Nieuw-Annerveen komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Annerveen

In Nieuw-Annerveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Annerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Annerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuw-Annerveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuw-Annerveen vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Nieuw-Annerveen Aa en Hunze

Starterswoningen in Nieuw-Annerveen Aa en Hunze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Annerveen Aa en Hunze zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Annerveen Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw-Annerveen Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw-Annerveen Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Nieuw-Annerveen Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Annerveen Aa en Hunze . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Annerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Annerveen.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw-Annerveen Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Nieuw-Annerveen Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw-Annerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Annerveen is 2.867 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.465 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw-Annerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Annerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuw-Annerveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuw-Annerveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuw-Annerveen

Nieuw-Annerveen Verspreide huizen Nieuw-Annerveen