logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ekehaar

Begrijp de huizenprijzen in Ekehaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ekehaar

Ekehaar is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.724 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ekehaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.472.562 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 1.472.562
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ekehaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ekehaar is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ekehaar kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ekehaar

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ekehaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ekehaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ekehaar. Een eengezinswoning in Ekehaar komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ekehaar

In Ekehaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ekehaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ekehaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ekehaar

Starterswoningen in Ekehaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ekehaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ekehaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ekehaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ekehaar

Wil je een huis kopen in Ekehaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ekehaar . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ekehaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ekehaar.

Bekijk alle koopwoningen in Ekehaar. Zoek je huurwoning in Ekehaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ekehaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ekehaar is 3.969 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.032 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ekehaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ekehaar vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ekehaar

Ekehaar bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.