Huizenprijzen en de huizenmarkt Annerveenschekanaal in Annerveenschekanaal

Begrijp de huizenprijzen in Annerveenschekanaal Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Annerveenschekanaal Aa en Hunze

Annerveenschekanaal is een wijk in de plaats Annerveenschekanaal binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze wijk telt volgens het CBS 400 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Annerveenschekanaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 311.036 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 311.036
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Annerveenschekanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Annerveenschekanaal is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Annerveenschekanaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Annerveenschekanaal

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Annerveenschekanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Annerveenschekanaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Annerveenschekanaal. Een eengezinswoning in Annerveenschekanaal komt het meest (74%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Annerveenschekanaal

In Annerveenschekanaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Annerveenschekanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Annerveenschekanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Annerveenschekanaal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Annerveenschekanaal vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Annerveenschekanaal Aa en Hunze

Starterswoningen in Annerveenschekanaal Aa en Hunze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Annerveenschekanaal Aa en Hunze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Annerveenschekanaal Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Annerveenschekanaal Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Annerveenschekanaal Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Annerveenschekanaal Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Annerveenschekanaal Aa en Hunze . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Annerveenschekanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Annerveenschekanaal.

Bekijk alle koopwoningen in Annerveenschekanaal Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Annerveenschekanaal Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Annerveenschekanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Annerveenschekanaal is 2.509 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.158 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Annerveenschekanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Annerveenschekanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Annerveenschekanaal

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Annerveenschekanaal? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Annerveenschekanaal

Annerveenschekanaal