Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nijlande

Begrijp de huizenprijzen in Nijlande met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijlande

Nijlande is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijlande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 679.321 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 679.321
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Nijlande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijlande is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijlande kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijlande

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijlande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijlande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijlande. Een woonboerderij in Nijlande komt het meest (78%) voor. Daarna komt een landhuis met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijlande

In Nijlande wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijlande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijlande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nijlande

Starterswoningen in Nijlande zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijlande zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijlande zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijlande? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijlande

Wil je een huis kopen in Nijlande? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijlande . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijlande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijlande.

Bekijk alle koopwoningen in Nijlande. Zoek je huurwoning in Nijlande? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijlande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijlande is 3.127 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.639 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijlande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijlande vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nijlande

Nijlande bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.