De Huizenmarkt in Oud Annerveen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oud Annerveen

Woningmarkt Oud Annerveen

Oud Annerveen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Annerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 244.997 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 244.997
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oud Annerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud Annerveen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud Annerveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oud Annerveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Annerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud Annerveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud Annerveen. Een eengezinswoning in Oud Annerveen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud Annerveen

In Oud Annerveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud Annerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud Annerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oud Annerveen
Binnenring: Nederland

Oud Annerveen waar ligt dat?

Woningen te koop Oud Annerveen

Wil je een huis kopen in Oud Annerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud Annerveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud Annerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud Annerveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oud Annerveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oud Annerveen. Zoek je huurwoning in Oud Annerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oud Annerveen

Starterswoningen in Oud Annerveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oud Annerveen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud Annerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oud Annerveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oud Annerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud Annerveen is 2.520 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.084 euro).

Leeftijden Oud Annerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud Annerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oud Annerveen

Oud Annerveen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.